Om Os

Om Byalban
I 2019 startede det daværende Lagurus op. I oktober 2022 skiftede webshoppen navn og ejer og kører nu videre under stort set samme overskrifter. Det primære formål er at forsyne danskerne med tørrede blomster og græsser af god kvalitet og til en pris hvor alle kan være med.  Udover salget af tørrede blomster og græsser, sætter vi en ære i, at komme med inspiration til DIY tørrede buketter eller udsmykning. Vores produkter kan bruges til din bolig, butikker, restauranter, virksomheden, anledninger og meget mere. Vi er helt vores egen, og det er derfor også vigtigt for os, at der ikke er nogen fordyrende mellemled når vores kunder handler med os. Vi importerer derfor alle vores produkter direkte for professionelle virksomheder, som udelukkende producerer produkter, og derfor er specialiseret i det de laver. Vores producenter er nøje udvalgt, og det samme gælder vores produkter. 

Byalban er ejet af Annemette Alban.


Mission, Vision og værdier

Mission

For os er tørrede blomster ikke en erstatning for friske blomster og buketter. For os er tørrede blomster sin egen og har sin egen plads i det moderne hjem, erhverv, anledninger og højtider. På Byalban.dk kan du købe tørrede blomster og græs i mindre bundter, som du kan bruge til DIY buketter eller dekorationer. Vi bestræber os også på, at være inspirator til du selv kan lave fantastiske buketter, som kan pryde i dit eget hjem eller erhverv. 


Vision

Vi vil være blandt Danmarks førende webshop med tørrede blomster og græs inden udgangen af 2024.


Værdi

I vores univers af tørrede blomster og græs, hvor det kun er fantasien der sætter grænser, er vores fælles værdier passion, leg og kreativitet. Værdierne udtrykker måden vi er på, det vi står for og måden vi gør tingene på.


Vores produkter

Vores tørrede blomster og græs er i en prisklasse, hvor alle kan være med. Vores bundter er tilpasset i størrelse, således at der ikke er for meget spild når vores kunder eksempelvis skal bruge vores produkter til DIY buketter, dekorationer og udsmykninger.  


Vores kundeservice

Vi bestræber os på, at så frem en vare er udsolgt, så vil den være på lager igen indenfor 14 dage! Vi ønsker at være hurtige til at svare på mails og levere ordren i løbet af 2-5 hverdage. Vi bestræber os på fleksibilitet - og det er derfor vigtigt for os, at du føler dig hørt, og vi gør vores ypperste for at service dig. Har du eksempelvis en tilføjelse til en eksisterende ordre, så vil vi gøre alt i vores magt for at tilføje denne uden ekstra omkostninger for dig!


SOME

Følg med på:


Instagram: byalban.dk


Facebook: https://www.facebook.com/byalban.dk